Dat Sinterklaas in het land is aangekomen is niemand ontgaan, ook zeker de JO8-2 niet. Afgelopen zaterdag speelde de JO8-2 een super spannende wedstrijd tegen PVCV. Zoals bijna elke week was er ook vandaag weer veel publiek aanwezig om de jongens goed aan te moedigen. Het is iedere keer weer een feestje om naar deze jongens te kijken. Na hard werken en goed voetbalspel werd de wedstrijd met 5-4 gewonnen.

Na de penalty’s wachtte er voor de jongens een grote verrassing. Niets vermoedend liepen ze naar de kleedkamer om lekker te gaan douchen. Daar ontdekte de jongens een grote zak met kadootjes. Er zat een kaartje aan met JO8-2, die kadootjes waren dus echt voor hen! Het gedicht wat aan de zak zat werd luid door Goofy voorgelezen. Nadat alle kanjers een pakje hadden gekregen was de zak nog niet leeg. Er zaten nog 3 pakjes in! Voor wie zouden die toch zijn? 1 pakje was voor trainer Maikel, 1 pakje was voor begeleider Roelant, die de ouders iedere week fantastisch op de hoogte houdt van alle activiteiten en aanvangstijden. Het laatste pakje was voor de grootste fan van de JO8-2.

Zoals in het gedicht geschreven:

“De grootste fan benoemen wij speciaal,
het is een opa, hij is er altijd, echt geniaal.
Regen of harde wind het deert hem niet,
goed om te zien dat hij zo van het spelletje geniet”

Nadat de zak leeg was begon het uitpakken. Het cadeau was een prachtige trui voorzien van naam en gesponsord door het bedrijf Welmer – privé-, directie- en securitychauffeurs. Welmer heeft met Sinterklaas overlegd en beide vonden het een goed idee om het teamgevoel van de jongens van JO8-2 te symboliseren met een trainingsshirt.

Voor meer informatie zie: welmerchauffeurs.nl

Bij de trui zat ook nog een heerlijke chocoladeletter. Wat een groot feest, wat heeft Sinterkaas dit goed geregeld!
Sinterklaas bedankt!