Op 29 november organiseerde FC Breukelen weer een pietentraining voor alle kinderen uit de JO6 tot en met de JO9. Alle kinderen (en ook ouders) kwamen enthousiast naar de training, want misschien komt Sinterklaas ook dit jaar wel weer even langs.

Toen trainer Jop bij de JO6 en JO7 wilde gaan starten met de training kwamen er zomaar 6 pieten aangerend om ook mee te doen met de oefeningen. Hoe leuk is dat toch. En toen de training begonnen was zagen de kinderen ook Sinterklaas aankomen met zijn hulppiet. Wat een geluk dat Sinterklaas ook dit jaar weer tijd had om langs te komen.

De kinderen werden verdeeld in groepen (of met eigen team) en gingen de volgende oefeningen doen: partijtje met de pieten, cadeau schieten, een sprint spel, een dribbelparcours met cadeautjes of een penalty spel.

Tussen de spellen door kregen de kinderen limonade en diverse lekkernijen. Aan het einde van de training mochten de kinderen en de ouders nog even naar kantine. Daar was voor de ouders lekkere warme koffie, thee of warme chocolademelk en de kinderen mochten bij Sinterklaas langs voor pepernoten en een cadeautje.

Het was weer een geslaagde pietentraining. De kinderen gingen met volle pepernoot buikjes een grote glimlach naar huis.

Tot volgend jaar Sinterklaas en Pieten!