Begin deze week zijn Jeffrey Pfoster, Hans Knoop en Ronald Scheenhart namens de Technische Commissie de gesprekken voor de komend seizoen begonnen met onze selectie spelers.

Wij zijn verheugd u te melden dat wij met de volgende spelers overeenstemming hebben bereikt om ook in het nieuwe seizoen het tenue van FC Breukelen te dragen:

Rachid Maamri, Nick van Nieuwkerk en Sven Kolle

Rachid Maamri

Nick van Nieuwkerk

Sven Kolle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is de intentie alle spelers van onze selectie volgende week gesproken te hebben en eind februari 2018 duidelijkheid te hebben voor het nieuwe seizoen. Hoewel wij op de achtergrond al bezig zijn met het komend seizoen verliezen wij onze doelstelling voor dit seizoen natuurlijk niet uit de ogen: het verblijf in de eerste klasse zeker stellen.

Naast de ingeslagen weg van eigen talenten inpassen in de selectie zijn de technische staf en scouting druk bezig om naar gerichte versterking te kijken. Wij houden u als vanzelfsprekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Technische Commissie