Beste leden,

Zoals jullie al op de site, op facebook of in de app hebben kunnen lezen organiseert Schalke 04 op 22 en 23 oktober een clinic bij FC Breukelen. Je kunt je hiervoor inschrijven via de link op de site.

Het leuke nieuws is dat er op 30 maart aanstaande een gratis democlinic wordt gegeven op ons mooie complex door Schalke ’04 waar jullie je nu voor in kunnen schrijven. Let op, er is plek voor 50 deelnemers. Als je mee wilt doen, zorg dat je er snel bij bent!

Wil jij met je teamgenoten, vriendjes of vriendinnetjes gratis meedoen aan een democlinic van FC Schalke 04 in Breukelen? Schrijf je dan vandaag nog in en doe mee aan de gratis Schalke auf Tournee democlinic op 30 maart 2018 bij FC Breukelen. Om deel te nemen hoef je geen lid te zijn van FC Breukelen.

Er kunnen maximaal 5⃣0⃣ deelnemers per democlinic meetrainen, dus schrijf je snel in!

Wat: Schalke auf Tournee democlinic

Waar: FC Breukelen

  • Democlinic 1     16.00 uur tot 16.45 uur JO7 t/m JO11
  • Democlinic 2    16.45 uur tot 17.30 uur JO12 t/m JO15

Schrijf je in via deze link: http://bit.ly/FCBreukelen