Rob Leushuis (links) in actie tijdens een wedstrijd van het eerste. Archieffoto uit 2015

Mijn naam is Rene Wintraaken en ben net zoals Dhr Leushuis scheidsrechter en ben lid van VVIJ uit IJsselstein. Ik fluit voor de KNVB A-categorie plus divisie, jeugd en senioren.

10 maart 2018 was VVIJ 019-1 op bezoek bij Fc Breukelen 019-1 , omdat ik vandaag niet was ingedeeld maar morgen kon ik een keer met mijn zoon mee die onder de lat staat bij VVIJ 019-1. Natuurlijk weet men bij VVIJ dat ik fluit en vroeg men mij om als ass scheidsrechter de vlag op te pakken.

Nu weet ik dat er bij elke wedstrijd of de scheidsrechter of de assistent scheidsrechter de gebeten hond is. Nou vandaag heb ik een zeer leuke wedstrijd gezien met een top scheidsrechter genaamd als ik het goed schrijf Dhr Leushuis.

Dhr Leushuis is volgens mij de pensioengerechtigde leeftijd al voorbij maar dat kan je niet zien als hij in veld staat , spelers van beide kanten hebben respect voor deze zeer goed leidende scheidsrechter. Hij ziet alles en fluit waar nodig, geeft een speler een standje als ze dit verdienen. Met veel respect en genoegen heb ik vandaag als ass. scheidsrechter mogen fungeren.

Voor FC Breukelen moet dit een waar genoegen zijn zo iemand in de gelederen te hebben. Meneer Leushuis ik hoop dat u nog jaren kan fluiten en ik u nog een keer ga tegenkomen. Nogmaals bedankt voor het perfect leiden van een pot voetbal op een mooie voorjaarsdag.

Met veel respect en groeten,

Rene Wintraaken VVIJ en KNVB scheidsrechter