Beste Leden,

Op 2 juni aanstaande organiseren we samen met VV Maarssen de Vechtcup 2018. Dit is een groot jeugdtoernooi die op beide locaties wordt gespeeld voor clubs op en rond de (Stichtse) Vecht. Bij VV Maarssen spelen de leeftijdscategorieën JO13 en JO15. Bij FC Breukelen organiseren we het toernooi voor de MO13 en een combinatietoernooi voor de JO10/JO11.

We hebben maar liefst 8 deelnemende teams bij de MO13 en 16 teams bij de JO10/JO11. Dit betekent dat er ongeveer 250 voetballers en voetbalsters op ons complex met begeleiding aanwezig zullen zijn, dat belooft heel wat.

Het toernooi gaat beginnen om 10.15 en zal duren tot ca. 15 uur en staat naast het voetbal in het teken van het goede doel Spieren voor Spieren. Onder andere door middel van een grote loterij met fantastische prijzen (o.a. gesigneerde originele shirts van diverse profclubs van Nederland) willen we zoveel mogelijk geld op halen voor dit prachtige goede doel.

Naast onze eigen deelnemende teams (MO13, JO10-1 en -2, JO11-1 en -2) zijn we op zoek naar vele vrijwilligers om van deze dag een geslaagd evenement te maken. Wil je helpen op deze dag, meld je dan bij Bram Iding, Bram Havers of Gerard van Engelenburg en zij nemen contact met je op.

We zijn ontzettend blij dat we op ons mooie complex weer een groot jeugdtoernooi organiseren, dus schrijf allemaal de datum vast in je agenda en houd deze vrij. Hou de site en de mail goed in de gaten voor nadere informatie die binnenkort zal volgen.

Met vriendelijke groet,