Beste leden en andere geïnteresseerden.

Een aantal enthousiastelingen heeft het plan opgevat voor een jaarlijks FC Breukelen-golftoernooi. De bedoeling is om op de Golfbaan Hoge Dijk in Abcoude een 9-holes wedstrijd te organiseren waarbij de winnaars natuurlijk de nieuwe FC-B wisselbokaal  mee naar huis mogen nemen. De bekende neary en longast-drive zullen natuurlijk ook worden beloond. Aansluitend zal er lekker gegeten worden in het clubhuis van de Hoge Dijk.

Voordat we het toernooi definitief vastleggen bij de Hoge Dijk willen we graag weten hoeveel enthousiastelingen er zijn om deel te nemen aan dit nieuwe jaarlijks terugkerende toernooi. In beginsel is er plaats voor 36 deelnemers, afhankelijk van de interesse zouden we dit in overleg met de Hoge Dijk mogelijk kunnen uitbreiden.

De doelstelling van het toernooi is om elkaar ook in een andere sport wat beter te kunnen leren kennen en natuurlijk om vooral een leuke avond met elkaar te hebben. In overleg met de Hoge Dijk is het mogelijk om op een dinsdagavond in juni de baan te kunnen gebruiken. Daarnaast hopen we met dit toernooi ook een extra bijdrage voor de jeugdopleiding van FC Breukelen op te kunnen halen. We weten nog niet exact wat het gaat kosten, dat is mede afhankelijk van het aantal geïnteresseerden.

Als je interesse hebt om deel te nemen, meld je dan aan via jeugdcommissie@fcbreukelen.nl.