Afgelopen weekend stond het cruciale duel tegen HVV Te Werve op het programma voor FC Breukelen. Tot ongeveer 15:45 uur leek het een heerlijke middag te worden voor FC Breukelen. In de 37e minuut kopte Daniël Kops op aangeven van Mark Simons FC Breukelen op voorsprong. In de 53e minuut werd de marge verdubbeld door Mike Versloot. Het bleek te mooi om waar te zijn. Gedurende de tien minuten die daarop volgde zag FC Breukelen de 0-2 voorsprong veranderen in een gelijke stand: 2-2. HVV Te Werve-spits Jaël Paas was twee keer trefzeker voor de thuisploeg uit Rijswijk. Het gelijkspel beslist nog niets in de strijd tegen nacompetitie, FC Breukelen blijft op twee punten achterstand houden op HVV Te Werve.

Aankomend weekend zijn zowel FC Breukelen als HVV Te Werve vrij. Daarna volgen voor FC Breukelen opeenvolgend Zwaluwen’30 (uit), Forum Sport (thuis) en SV Marken (uit). Voor HVV Te Werve zijn RKAV Volendam (uit), WV-HEDW (thuis) en Forum Sport (uit) nog de resterende tegenstanders.

FC Abcoude
In verband met het voetbalvrije weekend heeft FC Breukelen donderdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen FC Abcoude. In de voorbereiding werd er al eens geoefend tegen de zondag tweedeklasser. Toen werd er met 2-3 gewonnen en tevens het bijbehorende toernooi als winnaar afgesloten. Inmiddels staat FC Abcoude op de elfde plaats in de tweede klasse A. Gisteravond eindigde het duel wederom in een winstpartij voor FC Breukelen: 3-1. Doelpunten werden gemaakt door Mark Simons, Baran Karadag en Mike Versloot.

Dinsdag hervatten onze mannen de training en wordt de focus verlegd naar de wedstrijd tegen Zwaluwen’30.