• 2e editie FC Breukelen Golf Cup

  27 mei 2019
 • Beste leden,

   

  Na het succes van de eerste editie van de FC Breukelen Golf-cup, wordt dit jaar de tweede editie gehouden op 11 juli aanstaande. De GC Old Course Loenen wordt dit jaar onze gastbaan en we kunnen daar terecht vanaf 18 uur. Gaat het lukken om de winnaars van 2018 Manoe Aipassa, Adriaan Spithoven en Wim van Geffen dit jaar van de troon te stoten?

  De opzet wordt vergelijkbaar als die van vorig jaar. We zullen 9 holes stableford spelen en de winnaar gaat naar huis met de prestigieuze wisselbokaal. 

  Naast 9 holes golfen, zullen we ook worden bediend met een fijne maaltijd en een lekker drankje dus er wordt goed voor ons gezorgd. 

  De kosten bedragen € 75 per inschrijving. Hiervoor krijg je een 9-holes greenfee, het eten en een aantal drankjes tijdens het eten. Per inschrijving gaat er € 25 euro naar de jeugdafdeling van onze mooie voetbalclub, dus ook via het golftoernooi dragen we allemaal ons steentje bij in de ontwikkeling van het jeugdvoetbal. 

  Wil je je inschrijven voor dit leuke toernooi? Meld je dan aan bij Jurgen Reiprich via e-mail: j.reiprich@planet.nl. Let op, je moet wel in het bezit zijn van het golfvaardigheidsbewijs (GVB) om deel te kunnen nemen.

  We hebben wel een minimum aantal deelnemers nodig om de baan voor een shotgun te kunnen reserveren. Wil je meedoen, schrijf je dan ook snel in zodat we de baan definitief kunnen vastleggen. Inschrijven graag voor 30 juni aanstaande.

   Hartelijke groet,

  Jurgen Reiprich / Gerard van Engelenburg