• Afscheid Berend van Bon en benoeming Sanne Schuurman tot voorzitter van FC Breukelen

  15 jun 2021
 • Beste leden en fans,

  Op de Algemene Leden Vergadering van 2 juni jl. is Sanne Schuurman met unanieme stemmen gekozen tot opvolger van vertrekkend voorzitter Berend van Bon.  

  Berend had in een eerder stadium dit seizoen aangegeven de voorzittershamer over te willen dragen aan een opvolger. Na 5 jaar voorzitterschap was het tijd voor een nieuw gezicht aldus Berend. Zijn beide zonen waren inmiddels niet meer als voetballer actief bij FC Breukelen en door drukte vanuit andere (bedrijfs)activiteiten had Berend besloten zijn positie als voorzitter vacant te willen stellen.

  Berend kijkt met groot genoegen terug op de afgelopen 5 jaar bij FC Breukelen. De vereniging, en met name de jeugdafdeling, groeit en bloeit als nooit te voren en het hoogtepunt van zijn voorzitterschap is de vernieuwing van het hoofdveld met een prachtig kunstgrasveld. Namens alle leden is Berend tijdens de vergadering in het zonnetje gezet en hartelijk bedankt voor alle energie en tijd die hij in de vereniging heeft gestopt.

  Berend is opgevolgd door Sanne Schuurman, niet alleen woonachtig in ons mooie dorp maar ook bedrijfsmatig actief als partner van Guarda advocaten aan de straatweg. Sanne loopt al een aantal jaren rond bij FC Breukelen als leider van het team van zijn zoon (op dit moment voetballend in de JO11). Al snel na de aankondiging dat Berend zou gaan stoppen, was Sanne in beeld als opvolger. Een delegatie vanuit het bestuur is met Sanne in gesprek gegaan, bleek dat er een klik was tussen Sanne en de overige bestuursleden en had Sanne het besluit genomen om Berend te willen opvolgen.

  Na een introductie van Sanne op de ALV is hij met unanieme stemmen gekozen tot nieuwe voorzitter van FC Breukelen voor een termijn van 3 jaar. Bij deze willen we Sanne van harte feliciteren met zijn benoeming en we wensen Sanne samen met de overige bestuursleden heel veel succes de aankomende 3 jaar!

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur