• Het begint allemaal met ingrediënten. Meel, eieren, krenten en rozijnen, melk etcetera. Het is vervolgens aan de kwaliteiten van de bakkers wat het eindproduct wordt. En zoals ieder jaar is dat in de keuken van FC Breukelen weer een feestje. 

  Zoals te zien op de foto weten ervaren meesterbakkers Adriaan Spithoven en Wim van Weerdenburg samen met het complete bakteam er weer heerlijke oliebollen van te maken. 

  Dit jaar zijn er weer duizenden bollen gebakken met hulp van: Leo Augustin, WIm van Barneveld, Jan Blom sr, Ruud Colijn, Cees Dalhuisen, René Elzenaar, Niek de la Haye Pieter Hoogveldt, Wim Kragten, Cees Kroon, Nico de Lange, Jan Maten, Ed Middelweerd, Henk Moen, Cees van de Neut, Cor van Nieuwkerk, John Peters, Maxim Presburg, Gerard Pappard, Rijk Schouten, Gerrit Struver, Jan Verbeek, Roland Wiegmans, Jelte Zondervan, Piet Zwanink en Chris Zwerus. Sommige bakkers hebben de klok rond gewerkt en zijn meer dan 24 uur aan een stuk door aan het bakken geweest. Namens FC Breukelen en de jeugdafdeling in het bijzonder willen we alle bakkers heel hartelijk bedanken voor al hun inzet!

  Fantastisch hoe al deze mensen zich hebben ingezet om de voorraad bollen te bakken die onze jeugdleden vandaag met hulp van nog een aantal vrijwilligers en ouders gaan verkopen. Het is nu dan ook aan de jeugd, de jeugdleiders en de begeleidende ouders om het prachtige weer van de bakkers te bekronen met een record-verkoop!

  Nogmaals dank aan alle bakkers en heel veel succes met de verkoop allemaal!!

  Met vriendelijke groet,
  Het bestuur