• Baderie Smit sponsor van trots JO13-1

  Zeister dwaling kost JO13 kampioenschap

  Inmiddels is het seizoen 2018/2019 alweer voorbij maar toch zetten wij als team onze sponsor, Baderie Smit gevestigd aan de Savannahweg 3-5 te Utrecht, in het zonnetje. Hoewel de sponsoring alweer in oktober 2018 spontaan werd ingezet is de JO13 erg dankbaar voor deze gulle geste van de familie Smit. Mede dankzij de mooie trainingspakken werd de weg naar eendracht en samenwerking ingezet en bracht dit direct resultaat. Zo werden de punten gepakt in het restant van de najaars competitie en in 2019 werd een gooi gedaan naar het kampioenschap.

  In het voorjaar in een nieuwe poule werd na 4 winstpartijen de koppositie gepakt maar verscheen de nummer 2 uit de oude poule ineens ten tonele. Voor bijna iedereen waren zij een maatje te groot, alleen de "Baderie boys" trakteerde hen in een ware thriller op een volkomen terechte  2-0 nederlaag. Door deze Zeister dwaling en dit ongelooflijk stukje competitievervalsing grepen onze jongens net naast de hoogste podiumplek en dienden zij genoegen te nemen met een 2e plaats.

  Toch zijn zij als team gegroeid en vinden wij als begeleiding dat de basis is gelegd voor de opstap naar de junioren volgend jaar. Namens alle spelers bedanken wij een ieder die zijn steentje heeft bijgedragen als sponsor, kantinedienst, chauffeur, scheidsrechter, grensrechter of de heerlijke patat na weer een winstpartij.

  Op de foto;

  Bovenste rij van links naar rechts:

  Dano, Victor, Sergio, Livian, Koen, Joël, Walid en Aryan

  Onderste rij van links naar rechts:

  Lars, Benjamin, Kalle, Samuel, Rogier en Jip (Bart ontbreekt)