• Broodnodige driepunter voor FC Breukelen tegen de Zuidvogels

FC Breukelen heeft zaterdag drie punten weten te pakken in de competitiewedstrijd in Huizen bij HSV de Zuidvogels. Een mooie en verdiende overwinning die voor de broodnodige drie punten gezorgd heeft. Het werd 0-2.

FC Breukelen start zoals het al vaker dit seizoen deed sterk aan de wedstrijd en komt na 9 minuut al op 0-1 voorsprong. Mike Versloot stift hem over de keeper na een pass van Giorgio Molenbeek. Nog geen minuut later kon Versloot voor zijn tweede tekenen maar keeper Frank Mol lag in de weg. Direct merk je dat Breukelen lekker in de wedstrijd zit, maar ook De Zuidvogels zorgt voor de nodige dreiging. Echter verdient het goed georganiseerde FC Breukelen hierin de complimenten. Na een kwartier waren de Zuidvogels heel dichtbij de gelijkmaker. Uit een corner wordt er van dichtbij ingekopt, recht op doelman Nick Turksma, die een goede wedstrijd stond te keepen.

Vlak voor rust weet FC Breukelen weer toe te slaan. Op aangeven van Roy Turksma weet Mike Versloot goed bij de eerste paal te komen en schuift de bal binnen. Zijn tweede van de middag en de tweede van FC Breukelen op een heel mooi moment in de wedstrijd. Met veel vertrouwen en een goed gevoel gaat Breukelen de rust in.

De Zuidvogels gooide het in de tweede helft om stond het aan de aftrap met nog meer aanvallende intenties. Het kreeg slechts twee grote mogelijkheden, maar verder is FC Breukelen niet in de gevaren gekomen. FC Breukelen speelde met het geloof dat zij de 0-2 over de streep zouden trekken.

Een trotse trainer en blije spelers na het laatste fluitsignaal. Deze driepunter was zeer hard nodig en FC Breukelen klimt direct twee plaatsen en staat na zes duels op zes punten. Nog steeds in het achterhoofd dat alles heel dicht bij elkaar ligt. Slechts twee punten achter op de nummer 5, ARC. Volgende week ontvangt FC Breukelen een concurrent. WV-HEDW komt om 14.30 op bezoek. Met volle vertrouwen zal er voorbereid worden op deze wedstrijd.

Scoreverloop:
      9’ 0-1: Mike Versloot

44’ 0-2: Mike Versloot