• Corona-maatregelen gelden nog steeds!

  17 apr 2021
 • Beste leden, ouders, verzorgers en fans.

  Het einde is écht in zicht, drukt premier Mark Rutte Nederland op het hart in de laatste persconferentie. Maar de coronamaatregelen kunnen nog niet versoepeld worden vanwege de huidige cijfers.

  Dat betekent helaas ook dat publiek nog steeds niet welkom is op ons sportpark om trainingen en/of onderlinge wedstrijden bij te wonen. Afgelopen zaterdag zagen we teveel mensen zonder een vrijwilligersrol (trainer, coach etc.) bij FC Breukelen. Dit is, hoe jammer het ook is, niet toegestaan. We moeten met z'n allen de verantwoordelijkheid blijven nemen om de maatregelen na te leven.

  Vanuit de jeugdcommissie willen we graag alle trainers, leiders en/of coaches oproepen om ouders van zijn/haar team aan te spreken en hen op de regels te wijzen en vriendelijk verzoeken het sportpark te verlaten. Enerzijds willen we onze bijdrage blijven leveren in het bestrijden van het corona-virus door naleving van de maatregelen. Anderzijds willen we natuurlijk ook voorkomen dat FC Breukelen een boete ontvangt voor het niet opvolgen van de maatregelen, dan wel dat de club volledig gesloten zou worden.

  We zijn er met z'n allen hartstikke blij mee dat we kunnen blijven voetballen en hopen natuurlijk dat het einde daadwerkelijk snel in zicht is. We moeten nog even volhouden en met z’n allen de schouders eronder zetten. Zo zorgen we ervoor dat we kunnen blijven genieten van dit mooie spelletje.

  De jeugdcommissie