• CQ Eten en Drinken nieuwe sponsor van FC Breukelen

  11 sep 2020
 • Beste leden en fans,

  Als echte voetballiefhebber laat Michiel van CQ Eten en Drinken zijn verbondenheid met en belangstelling voor onze mooie voetbalclub altijd zien. Als je met hem over voetbal praat dat is het duidelijk waar zijn "roots" liggen en wel bij Vitesse. Doordat CQ op zaterdag natuurlijk altijd open is, kan Michiel helaas niet vaak komen kijken en hij volgt onze mooie club dan ook van een afstand. Zaterdag moet er uiteindelijk gewerkt worden volgens het motto

                                       “Puur, Vers & Eerlijk”

  Michiel licht dit motto graag zelf even aan ons allemaal toe. "Puur, Vers & Eerlijk, dit zijn de uitgangspunten als het gaat om ‘eten & drinken’. Met onze gastronomische ‘roots’ is ons doel het ‘ultieme verwennen’ naar u toe te brengen. Onze traiteur annex delicatessenwinkel is gevestigd op de Kerkbrink in hartje Breukelen. Neem een kijkje op onze website (https://www.cq-etenendrinken.nl/) en laat u inspireren! Wij hopen u snel van dienst te mogen zijn."

  Namens FC Breukelen zijn wij heel blij met de sponsorovereenkomst met CQ en kijken we uit naar een langdurige samenwerking. We wensen zowel CQ als FC Breukelen dan ook een zakelijk en sportief succesvol seizoen toe!

  Met vriendelijke groet,

  Jürgen Reiprich