• Daniël Kops gaat FC Breukelen verlaten

  12 feb 2020
 • Beste leden en fans,

  Ook al weet je dat in het voetbal niets voor de eeuwigheid is, toch kan een aankondiging je erg verrassen en soms zelfs pijn doen. Helaas heeft Daniël afgelopen week aan de technische commissie medegedeeld dat hij na 8 jaar FC breukelen gaat verlaten. 

  Sinds 2012 staat deze sterkhouder bij ons onafgebroken in het eerste team en dit seizoen hoopt hij nog de magische grens van 100 doelpunten voor FC Breukelen te passeren. Maar aan alles komt een einde, en zo geldt dat ook voor Daniël als voetballer bij FC Breukelen. 

  Zoals sommigen van jullie wel weten woont Daniël in Nieuwegein en hij heeft besloten terug te keren naar de club waar het voor hem allemaal is begonnen als voetballer: Geinoord. Met 2 kleine kinderen thuis heeft Daniël gekozen om lekker in de buurt van huis te gaan voetballen zodat hij op de fiets naar de training kan in plaats van met de auto. En dat is voor hem een heel fijn vooruitzicht!

  Desalniettemin is het voor FC Breukelen ontzettend spijtig dat we een zeer gewaardeerde kracht als Daniël moeten missen. Afscheid nemen is nu nog niet aan de orde, dat is pas aan het einde van het seizoen. We kunnen voorlopig nog genieten van de vele goals van onze spits, dus kom allemaal Daniël aanmoedigen om ervoor te zorgen dat hij de grens van 100 doelpunten kan slechten. 

  Aankomende zaterdag wacht Bol, dus laten we hopen dat Daniël dichter bij de 100 goals is gekomen, dan komen onze mannen met 3 punten terug naar Breukelen!