• Beste (jeugd)leden,

   

  De KNVB start vanaf aankomend seizoen met een nieuwe competitie voor spelers onder de 23 jaar. Daarom hebben we als FC Breukelen met de jeugdcommissie en Technische commissie Stichting Topvoetbal bekeken wat het beste is voor onze jonge talenten om zo snel als mogelijke de doorstroming naar het eerste elftal te bewerkstelligen.

  Ons huidige 2e elftal bestaat volledig uit spelers onder de 23 jaar (O23!)  De overblijvers uit dit team kunnen we dan ook in zijn geheel inschrijven in de nieuwe competitie, wat voor iedereen wel zo fijn is. Dit team zal binnen de selectie dus de plek innemen van ons huidige 2e!

  Onze nieuwe O23 begint in de 4de divisie en speelt tot de winterstop om promotie in de derde divisie. In de tweede seizoenhelft kan een verdere promotie afgedwongen worden, namelijk naar de 2de divisie! Hoe mooi zou het zijn als dat lukt! In deze competitie komen onze jongens niet alleen tegen leeftijdsgenoten uit, ook gaan zij nog meer uitgedaagd worden op het juiste sportieve niveau. Het nieuwe onder 23-team zal bestaan uit de volgende spelers:

  Las van Bennekom, Milan van Nimwegen (of JO19), Nick Verbeek, Thijs Langelaar, Melle Valkenburg, Mattijs Buitendijk, Bas de Vries, Paul Pougovkine, Lothar Miedema, Nizar van Tamelen en de teruggekeerde Dax Wieman. Het team zal verder aangevuld worden met een x-aantal spelers het het eerste.

   

  De vrijgekomen plek in de reserve 2e klasse zal worden ingevuld door ons huidige 3e team wat een mix is van jeugdig talent in combinatie met door de wol geverfde senioren. Ook van dit team wordt weer veel verwacht aankomend seizoen.

  Wij wensen de nieuwe onder 23 en het nieuwe 2e heel veel succes en plezier volgend seizoen!

  Met sportieve groet,

   

  J├╝rgen Reiprich