• 9.00 uur uit in Almere, da's best vroeg voor een zaterdag... Om 7.40 uit Breukelen weg om te zorgen dat we op tijd met de mannen in Almere zijn, tja dat soort dagen heb je ook wel is. Dan hoop je natuurlijk wel als ouders en supporters dat de jongens van JO11-1 het vroege opstaan belonen met 3 punten, dat maakt dan weer een hoop goed. En vooraf gezien zou dat deze wedstrijd zeker moeten kunnen. Waterwijk heeft tot nu toe 1 punt gehaald waar onze mannen 3 van de 6 potten hebben gewonnen. Tegelijkertijd waren onze mannen gewaarschuwd. Waterwijk had op 1 na al zijn wedstrijden met 1 doelpunt verschil verloren. Stugge en taaie ploeg dus waar je niet zomaar van wint.

    Het eerste kwart was dan ook wat moeizaam. Het duel werd vooral uitgevochten op het middenveld, grote kansen waren er voor beide doelen niet te vinden. Maar gelukkig is er tegenwoordig een time-out na een kwartiertje spelen. Coaches Rinaldo en Sjoerd hadden een tactisch foefje bedacht en de spelers werden net anders neergezet. En dat was vandaag precies genoeg.

    Al snel na de omzetting viel de 0-1. Goed doorzetten van het hele team leidde tot de 0-1 van Boaz en dezelfde Boaz kon kort daara de 0-2 binnen tikken. Wedstrijd eigenlijk vanaf dat moment beslist. Het is dat Waterwijk een vootreffelijke keeper in de goal had, anders waren er nog veel meer goals gevallen want onze jongens wisten genoeg kansen te creƫren. Uiteindelijk viel de 0-3 door Kyan die goed voor zijn man kwam en een corner binnen tikte.

    3 Overwinningen op rij en in totaal 12 punten uit 7 wedstrijden, onze kanjers zijn echt aan het aanhaken in de hoofdklasse en kunnen naar boven kijken op de ranglijst. Aankomende zaterdag komt 's Graveland op beoek, de nummer 3. Dit is zo'n zogenaamde 6-puntenwedstijd. Bij winst doen we mee om de prijzen, bij verlies...... Daar denken we maar liever niet aan.

    Succes zaterdag boys! We komen natuurlijk in grote getalen weer kijken!