• Nadat onze jongens in de eerste 2 speelronden onderuit waren gegaan, mochten ze afgelopen zaterdag de wei in tegen FC Weesp. Weesp had 4 punten verzameld uit de eerste 2 speelrondes, onze jongens dus precies 0. Zo'n nulpunt moet niet te lang duren, want anders zou dat in de ploeg door kunnen werken .

    De warming-up beloofde niet heel veel goed. De spirit zat er nog niet echt in en het leek of onze mannen, zoals ook de eerdere weken, nog ff wakker moesten worden.

    De eerste minuten van de wedstrijd gaven echter een ander beeld. Onze jongens zetten de tegenstander onder druk zoals coach Rinaldo en leider Sjoerd zo vooraf hadden meegegeven. Maar toch lag de bal plotseling achter de iedere week beter wordende Thomas in het netje.

    Waar het risico is dat dan het koppie gaat hangen, was dit juist de mentale wekker voor onze boys om nog fanatieker te gaan jagen op de goal. En dat lukte maar al te goed. Het is teveel om ieder doelpunt te beschrijven maar via Koen (4x), Jarice, Lucas en Lieuwe stond het bij het eindsignaal maar liefst 7-1 voor de plaatselijke FC Breukelen JO11-1. Een heerlijk resultaat en een beloning vandaag voor het harde werken.

    De jongens waren natuurlijk deze wedstrijd extra gemotiveerd dankzij nieuwe sponsor Trubendorffer. Namens alle kanjers in dit team grote dank voor de mooie kleding en tassen.

    Aankomende zaterdag mogen onze kanjers tegen Buitenveldert. Kijken of ze weer zo'n heerlijke overwinning kunnen pakken!