• De kleedkamerrenovatie is al in volle gang!

  25 mei 2021
 • Beste leden, ouder/verzorgers en fans,

  Zoals onlangs aangekondigd gaan er maar liefst 5 kleedkamers gerenoveerd worden. Hiermee zetten we weer een mooie stap in het renoveren van ons mooie voetbalcomplex. We hebben jullie gevraagd daaraan mee te helpen en daar is in grote getalen op gereageerd. We gaan een planning maken van alle werkzaamheden die er nog moeten gebeuren en daar iedereen zo goed mogelijk op inplannen.

  We hebben gecommuniceerd dat het project in juni zou gaan starten, maar stiekem hebben we al een voorsprong daarop genomen. Een groot deel van de sloopwerkzaamheden is met behulp van een klein groepje mensen al uitgevoerd onder de bezielende leiding van Adriaan Spithoven.

  Berend Smit, gewaardeerd jeugdlid en voetballend in de JO19-2 heeft meegeholpen om de eerste sloop te realiseren. Samen met een aantal oud-gedienden heeft Berend zich ingezet om de plafonds te slopen, de deuren te verwijderen en alle materialen af te voeren. De appel valt in dit geval niet ver van de boom want Berend is de zoon van Willem Smit, eigenaar van Baderie Smit uit Utrecht. Willem heeft geholpen met de inkoop van alle materialen die nodig zijn om ervoor te kunnen zorgen dat alle kleedkamers er strak bij staan, dus onze dank gaat nu al uit naar de hele familie Smit.

  Diegenen die zich hebben opgegeven, kunnen in de loop van deze week bericht verwachten omtrent de planning en de voortgang van de renovatiewerkzaamheden. Houd je mail dus svp goed in de gaten.

  Mocht je je nog niet hebben opgegeven, alle hulp is welkom dus schroom niet en ga naar de website www.fcbreukelen.jouwweb.nl en geef je op.

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur.