• De nacompetitie gaat beginnen! Zaterdag thuis tegen Jong Holland

  31 mei 2023
 • Beste leden en fans,

  Na de uitnederlaag bij Edo was het duidelijk dat ons eerste het bereiken van de nacompetitie niet meer in eigen hand had. Er moest in ieder geval thuis gewonnen worden van CSW in de voorlaatste speelronde en dan was het afwachten. Winst op CSW lukte zeer overtuigend. Onze mannen wisten CSW naar huis te sturen met een 3-0 nederlaag en die had nog veel groter kunnen zijn. 

  De laatste speelronde waren we zelf vrij en daardoor afhankelijk van de andere wedstrijden. Waterwijk en Victoria zaten nog op het vinkentouw om de tweede plaats van ons over te nemen. Gelukkig deed kampioen BFC zijn sportieve plicht door te winnen met 2-1 van Victoria. En doordat ook EDO een punt wist te pakken van Waterwijk kon ook Waterwijk ons niet meer voorbij. Tweede plaats in de eindstand en daardoor nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse voor ons vlaggenschip. 

  De eerste ronde van de nacompetitie is inmiddels geweest. Jong Holland heeft gisteren gewonnen van ASV Arsenal en wordt daardoor onze tegenstander in de tweede ronde aankomende zaterdag. De wedstrijd wordt gespeeld om 14.30 uur op ons mooie sportpark aan de Broekdijk, dus kom allen onze jongens aanmoedigen. Bij winst speelt ons eerste opnieuw thuis op 10 juni en die dag speelt ook onze MO20 in de playoffs. Alle reden om ook die dag te blokken in je agenda en naar de Broekdijk te komen. 

  Eerst zaterdag aanstaande thuis tegen Jong Holland, we zien jullie op de Broekdijk!

  Met vriendelijke groet,
  FC Breukelen