• De Nationale Sportweek bij FC Breukelen

  21 sep 2020
 • FC Breukelen doet mee aan de nationale sportweek Stichtse Vecht 
   
   

  Veel gratis sportieve activiteiten in Stichtse Vecht

  NOC*NSF, gemeenten, sportbonden en sportclubs willen zoveel mogelijk mensen in Nederland met plezier laten sporten en bewegen. Om dit te bereiken, organiseren zij samen de Nationale Sportweek. Tijdens de sportweek krijgt iedereen de kans de sport te ontdekken die bij hem of haar past door mee te doen met één van de gratis kennismakingslessen. In Stichtse Vecht doen er heel veel clubs en verenigingen mee. Alle lessen en activiteiten vind je in de sportkalender deze kun je op de oranje button hiernaast downloaden en is te vinden in de VARNWS.

   

  Nationale Sportweek 2020

  Per 1 juli is zowel binnen- als buitensport weer toegestaan. Er mag weer binnen worden gesport door alle doelgroepen, in alle takken van sport. "Juist nu is het extra belangrijk om te bewegen. Veel inwoners missen het contact met anderen. Sport en beweegactiviteiten kunnen daar veel in betekenen. Dat helpt om gezond, fit en vrolijk te blijven.". Zegt Hetty Veneklaas Wethouder Sociaal, Onderwijs en Sport Gemeente Stichtse Vecht.

  Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek laten we heel Nederland zien dat iedereen kan genieten van sport en beweging. Want sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en ieder individu. Kortom: ‘sport doet iets met je’. Dat is dan ook opnieuw het thema van de NOC*NSF Nationale Sportweek dit jaar!  De Nationale Sportweek is van 18 tot en met 27 september. 

  image.png
  Voor alle andere sporten binnen Stichtse Vecht