• Zaterdag 30 oktober was het dit seizoen weer voor de eerste keer dat er jeugdteams met het eerste elftal van FC Breukelen het veld op mochten lopen. Na eerst in de ochtend zelf een leuke wedstrijd gespeeld te hebben, was aan de JO9-3 en JO9 4 de eer om met de spelers mee het veld op te lopen.

  Vol spanning en bewondering zijn ze met de spelers van het eerste elftal van FC Breukelen meegelopen om vervolgens in de rust de reserve keeper van FC Breukelen 1 op de proef te stellen.

  Er zijn door de mannen diverse penalty’s genomen, waar ze de keeper een aantal keer flink hebben weten te verassen met een goed schot in de hoek. Ook de reserve keeper liet zich van zijn beste kant zien en wist een aantal ballen goed te pareren.

  De mannen van JO9 3 hebben voorafgaand aan deze activiteit als team met elkaar een patatje in het clubhuis mogen eten, welke aangeboden is door FC Breukelen omdat ze in de eerste fase alle wedstrijden hadden gewonnen en daarmee kampioen zijn. Om de dag extra feestelijk te maken heeft een van de vaders prachtige bekers gekocht voor de jongens, die daar zeer trots op zijn.

  FC Breukelen en Marco, bedankt voor het aanbieden van deze leuke bijdragen.

  Met vriendelijke groet,

  Begeleiders, JO9 3 & JO9 4