• Okan en Giorgio blijven! De selectie leek rond, maar toen...

  31 mrt 2021
 • Beste leden en fans,

  De technische commissie heeft inmiddels zo goed als alle spelers van de selectie gesproken de afgelopen periode. Gelukkig zijn ook de vervolggespreken met onze spelers Okan Oczelik en Giorgio Moolenbeek heel positief verlopen! Beide spelers hebben aangegeven ook komend seizoen heel graag weer voor onze club uit te komen en daar zijn we hartstikke blij mee.

  Met onze speelmaker Nassir el Aissatie zijn wij nog in gesprek en we hopen dat we na het paasweekend witte rook kunnen melden! Nassir bekijkt op deze moment andere opties, maar had aangegeven heel graag bij FC Breukelen te willen blijven. De gesprekken verlopen positief, dus we hebben nog heel even geduld. 

  Hiermee dachten wij onze selectie voor komend seizoen helemaal rond te hebben, maar …… Beide keepers, Niels Neering en Max de Bree, die beiden hadden aangegeven te willen blijven, hebben te kampen met een onverwacht probleem.  De combinatie school/werk bij Max en het afstuderen in combinatie met een verhuizing en een nieuwe baan voor Niels heeft voor beide spelers dusdanige knelpunten opgeleverd dat zij helaas alsnog moeten stoppen bij FC Breukelen. We vinden het ontzettend jammer maar kunnen alleen maar begrip hebben voor de keuze van beide doelmannen. 

  Dit betekent wel dat we op zoek gaan naar één en bij voorkeur twee nieuwe keepers. Onze technische commissie weet dan ook wat ze richting het nieuwe seizoen nog moeten doen. 

  Met vriendelijke groet,
  Jürgen Reiprich