• De trainingen starten weer!

  3 mrt 2022
 • Beste ouders/verzorgers van onze jeugdleden.
   
  Maandag 7 maart as gaan alle trainingen na de vakantie periode weer van start! Goed nieuws dus voor al onze jeugdleden. Onze trainers en coaches hebben er weer zin in. 
   
  De afgelopen periode voor de vakanties heeft de Jeugdcommissie echter moeten vaststellen dat de opkomst en motivatie bij de trainingen regelmatig bij diverse teams te wensen overliet. Ongetwijfeld heeft ook Corona hier zijn invloed op gehad, gelukkig zijn de meeste maatregelen verdwenen waardoor we nu weer vrijuit kunnen voetballen en op de club aanwezig kunnen en mogen zijn. 
   
  Het is natuurlijk hartstikke jammer voor zowel trainers (vaak vrijwilligers) en de medespelers in een team als blijkt dat een training niet kan doorgaan doordat er te weinig deelnemers zijn. Niet alleen is het voor iedere sporter zelf belangrijk om regelmatig te trainen, daar word je immers beter en sterker van. Maar ook voor de teamdynamiek en het samenspel is het natuurlijk belangrijk om zoveel mogelijk met een voltallige groep te trainen. Dat gaat helpen om zaterdags gezamenlijk nog meer wedstrijden te kunnen winnen. 
   
  Laten we er - zeker nu de Covid restricties zijn verdwenen - met elkaar een mooi laatste deel van de voetbalcompetitie 2021-2022 van maken.
   
  We willen daarom alle ouders en verzorgers vragen om hun kinderen te stimuleren om tijdig en gemotiveerd naar de trainingen en wedstrijden te komen. Indien toch onverhoopt noodzakelijk dan uiteraard tijdig en op correcte wijze afmelden voor training enof wedstrijd.
   
  Met vriendelijke groet,
  De Jeugdcommissie