• Het was weer genieten vandaag tijdens de tweede editie van de Vechtcup bij FC Breukelen. Al bij het opbouwen om 7.30 's ochtends scheen de zon en die is de hele dag niet meer verdwenen. Nadat we vorig jaar samen met VV Maarssen een mooi toernooi hadden georganiseerd was al snel besloten om ook dit jaar opnieuw de Vechtcup te organiseren. DIt jaar is bij ons het toernooi voor de JO11 gespeeld en dat is ons, net als vorig jaar, heel goed bevallen.

  Natuurlijk stond ook dit jaar het toernooi in het teken van het goede doel Spieren voor Spieren en daar hebben we ook dit jaar weer een mooi bedrag voor opgehaald. De volledige opbrengst van de hamburgerverkoop door Burgerflippers Bram, Bram en Gerard wordt samen met de verkoop van de ijsjes aan de bar gedoneerd aan het goede doel!


  Maar liefst 15 teams (ASV de Dijk had zich helaas op het laatste moment afgemeld) bonden de strijd met elkaar aan in de A-poule (hoofd-/1e-klasse) en de B-poule (2e-. 3e-klasse). We hebben heerlijke wedstrijden gezien en vooral heel veel enthousiaste en sportieve voetballers. 

  De B-poule werd gewonnen door HHC Hardenberg JO11-2 die een lange terugreis konden gaan genieten van hun verdiende beker. De A-poule werd een proot voor UVV JO11-1 die onze eigen JO11-1 in een spannende finale met 1-0 wist te verslaan. 

  Natuurlijk gaat onze dank uit naar alle deelnemende teams, super dat jullie er allemaal waren en we zien jullie allemaal volgend jaar weer heel graag terug!

  En namens de club en alle gasten wil ik graag alle vrijwilligers  (Annemar, Opa Jan, Mariette, Annet, Gunnar, Ester, scheidsrechters Marco, Paul, Paul Jeroen, Martijn, Willem Berend, Roland en Henk en niet te vergeten iedereen achter de bar) die vandaag hebben meegeholpen om van het toernooi een succes te maken, ontzettend bedanken. Bram Iding en Bram Havers, jullie verdienen beiden een speciale dank voor alle voorbereiding van de afgelopen maanden! Fantastisch dat jullie de tijd en energie erin hebben gestoken om van het toernooi een succes te maken.  

  Tot volgend jaar allemaal!

  Gerard van Engelenburg