U vindt FC Breukelen op Sportpark Broekdijk-Oost, oftewel ‘de Broekdijk’. Tot aan de fusie in 2007 speelden hier CSV Vitesse en v.v. Nijenrodes. Beide verengingen hadden elk twee velden. Het sportcomplex ligt direct naast het Amsterdam-Rijnkanaal en Business Universiteit Nyenrode.

Velden

FC Breukelen heeft vier voetbalvelden. Het hoofdveld (gras) ligt pal voor het clubhuis. Verder zijn er twee kunstgrasvelden (veld 2 en veld 3) met daarop acht uitrijdbare pupillendoelen. Deze zijn aangelegd in 2009 en 2010. Veld 2 is zelfs een FIFA 2 Star-kunstgrasveld, waarvan de conditie met een camera in de gaten wordt gehouden. Achter de voormalige Vitesse-kantine bevindt zich veld 1 (gras). Ook zijn er twee kleinere grasstroken in gebruik voor trainingen. Behalve het hoofdveld hebben alle velden en grasstroken verlichting.

Gebouwen

Op het terrein staan twee gebouwen:

  1. Het clubhuis, met daarin de kantine met keuken en bijkeuken, een materiaalberging, acht kleedkamers, scheidsrechterkleedkamers, toiletten, een EHBO-ruimte, het wedstrijdsecretariaat, een cv-ruimte en een zeer ruime bestuurskamer. Het clubhuis (kantine, hal en wedstrijdsecretariaat) en de bestuurskamer zijn in de winter van 2012 gerenoveerd. Tussen het clubhuis en het hoofdveld is een afgescheiden terras aangebracht. Vanaf het terras kan men rechtstreeks het clubhuis in. Het clubhuis is goed bereikbaar voor rolstoelen.
  2. Gebouw 2 (op de plattegrond Locatie 2 genoemd, de voormalige Vitesse-kantine), met daarin een materiaalberging, zes kleedkamers, scheidsrechterkleedkamers, een kledingwasruimte, een vergaderruimte en toiletten. Tevens is in gebouw 2 de sportlocatie van BSO De Klimboom gevestigd.

131202_plattegrond_fcb

Parkeren

Er zijn twee grote parkeerplaatsen: één naast veld 1 en één naast veld 3. Ook voor de nabij gelegen Stinzenhal en de tennisclub is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Naast het clubhuis zijn fietsenrekken geplaatst en er is een bestraat gedeelte voor brommers/scooters. De toegang tot het sportpark vindt u aan het eind van de grote parkeerplaats naast veld 1.

Huisregels: goed om te weten

  • De KNVB legt verenigingen een boete op wanneer tijdens wedstrijden (non-)alcoholische dranken worden geschonken en genuttigd in glaswerk en/of er buiten het(de) clubgebouw(en), met uitzondering van het terras, alcohol wordt genuttigd.
  • Bij FC Breukelen geldt een rookverbod in alle gebouwen op het terrein.
  • Wanneer het sportpark gesloten is (ook als BSO De Klimboom open is), geldt een verbod op het betreden van het sportpark en de velden. Dit verbod wordt aangegeven met behulp van bordjes aan de hekken.

FC Breukelen
Broekdijk Oost 30
3621 LN Breukelen
0346-262856
www.fcbreukelen.nl

Klik voor een kaartje en routebeschrijving op de Contactpagina.