• De Vrienden van FC Breukelen!

  “De Vrienden van FC Breukelen” is voortgekomen uit de clubs van 100 van de fusieverenigingen v.v. Nijenrodes en CSV Vitesse. De ‘100’ was destijds gebaseerd op de 100 gulden, en is inmiddels aangepast naar 50 euro welk bedrag de leden jaarlijks vrijwillig overmaken. Met het geld dat via de leden binnenkomt, steunen wij de vereniging bij de aanschaf van bepaalde zaken en helpen wij financieel bij projecten binnen de club. In 2013 is de huidige naam: “De Vrienden van FC Breukelen” ingevoerd, de doelstelling is hetzelfde gebleven.

  Dankzij de donaties van “De Vrienden van FC Breukelen” zijn er in de afgelopen jaren bijvoorbeeld  nieuwe dug-outs geplaatst, konden er nieuwe terrastafels worden aangeschaft en werd de bestuurskamer voorzien van nieuw meubilair. Afgelopen seizoen werd een nieuwe wasmachine geschonken.

  In december 2022 zijn 2 leden van ”De Vrienden van FC Breukelen” toegetreden tot het bestuur. Willem Visser en Tom Hoefsloot gaan zich inzetten bij alles wat er speelt bij  “De Vrienden van FC Breukelen”.

  Hiermee is het bestuur weer op sterkte om de komende tijd o.a. nieuwe leden te werven zodat we over meer financiën kunnen beschikken en zo doende belangrijke en noodzakelijke schenkingen kunnen doen aan onze club.

  Na jarenlang zich volledig ingezet te hebben voor “De Vrienden van FCBreukelen”, is ons bestuurslid Bert de Wit afgetreden, wij bedanken Bert voor zijn inzet de afgelopen jaren.

  Als je lid wordt van “De Vrienden van FC Breukelen” betaal je een bijdrage van € 50,00 per seizoen. Een hoger bedrag mag natuurlijk ook. Je ontvangt dan een op naam gesteld pasje.

  Je kunt je aanmelden door het aanmeldingsformulier in te vullen via deze link

  https://forms.office.com/e/DcXiqKDDD3 of je benadert een van onderstaande bestuursleden.

  Met  sportieve groet,

  Tom Hoefsloot                 tel.:  06-15685493           email: t.g.hoefsloot@kpnmail.nl

  Willem Visser                   tel.:  06-18888324           email: willem.visser@live.nl

  Sandor Presburg              tel.:  06-53542042           email: spresburg@argusbv.nl

  Henk van Laatum            tel.:  06-51584927           email: hvanlaatum@broekdijk.nl

  Bram van Vliet                 tel.:  06-17551054           email: bramvv01@outlook.com

   

  MELD JE HIER AAN: https://forms.office.com/e/DcXiqKDDD3