• De vrienden van FC Breukelen

  8 apr 2024
 • Beste leden en fans,

  “De vrienden van FC Breukelen” bestaat sinds 2013 en is de opvolger van de oorspronkelijke club van 100. Het bestuur bestaande uit 5 leden, bepaalt daar waar nodig, op welke manier we onze mooie club extra financieel kunnen ondersteunen.

  De afgelopen jaren is er onder andere nieuw meubilair in de bestuurskamer aangeboden, een elektronisch scorebord op het hoofdveld geplaatst, een nieuwe wasmachine en een drankenkoelkast voor de bar in ons clubhuis geschonken. Ook jeugdactiviteiten hebben onze speciale aandacht. Wanneer er via het FCB bestuur vraag komt naar financiële ondersteuning, bekijkt het bestuur van “De vrienden” hoe en of we kunnen helpen.

  Wij nodigen je uit onze pagina eens te bekijken, als je op de homepage van FC Breukelen bent.

  Om acties financieel te kunnen blijven ondersteunen, zijn wij op zoek naar meer leden (momenteel zijn er 33 leden) die FC Breukelen een warm hart toedragen. Ons streven is om aan het eind van het jaar het 50e lid van “De vrienden van FC Breukelen” te mogen begroeten. Gezien het aantal supporters dat FC Breukelen wekelijks bezoekt, zou dit toch eigenlijk mogelijk moeten zijn.

  Lid worden van “De vrienden van FC Breukelen” kost jaarlijks € 50,00, leden ontvangen ieder jaar een op naam gemaakte ledenpas. Aanmelden kan via: https://forms.office.com/e/DcXiqKDDD3.

  Aanmelden kan ook via één van de bestuursleden ( zie onze pagina) en er zijn aanmeldingsformulieren aanwezig in de hal van ons clubhuis. Je kunt het ingevulde formulier inleveren bij de één van de medewerkers achter de bar van ons clubhuis.

  Hopelijk mogen we je binnenkort begroeten als nieuw lid van de vrienden van FC Breukelen, dat zou heel mooi zijn.

  Namens het bestuur “Vrienden van FC Breukelen”.