• De vrienden van FC Breukelen doneren nieuwe wasmachine

  23 sep 2022
 • De bal is al weer volop aan het rollen en wij als bestuur van de “Vrienden van FC Breukelen” zijn inmiddels alweer een paar keer bij elkaar gekomen.

  Dit jaar hebben wij als bestuur van “Vrienden van FC Breukelen” besloten om voor de vereniging een mooie nieuwe wasmachine aan te schaffen. Achter de schermen is een aantal mensen iedere week druk om heel veel kleding te wassen en netjes te maken. De wasmachine draait overuren en was nodig aan vervanging toe, dus een hele mooie gift aan de club, door ons de “Vrienden van FCB”.

  Wij willen, ook namens het bestuur van FC Breukelen, onze leden danken voor hun bijdrage het afgelopen seizoen en wij hopen van harte dat u ons ook komend seizoen blijft steunen.

  Als lid van “Vrienden van FCB”, krijgt u een op naam gesteld lidmaatschapspasje voor het komende seizoen 2022-2023 en kunt u op vertoon alle thuiswedstrijden van ons eerste elftal gratis bij te wonen. Heeft u interesse en wilt u zich aansluiten bij de “Vrienden van FCB” neem dan contact op met een bestuurslid (zie onder).  

  Het bestuur is ook dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden (liefst 2). Bestuurslid zijn betekent 3x per jaar bij elkaar komen en proberen nieuwe leden te werven. Ideeën of suggesties graag melden bij de bestuursleden.

  Namens het bestuur van de “Vrienden van FC Breukelen” wensen wij u een mooi en sportief voetbalseizoen toe. 

  Henk van Laatum  0346 -262962                                                       

  Sandor Presburg   06 - 53542042                                                

  Bram van Vliet      0346 - 262685 

  Bert de Wit            0346 - 262636