• De Vrienden van FC Breukelen - Nieuw terras

  7 okt 2021
 • Beste Leden en fans van FC Breukelen,

  Helaas is het afgelopen voetbalseizoen heel vroeg tot een einde gekomen maar gelukkig rolt de bal inmiddels weer en zijn de teams alweer volop in de voorbereiding.

  De competitie staat op het punt van beginnen en er is weer ouderwets veel leven op ons mooie complex.

  Een aantal enthousiaste vrijwilligers heeft er de afgelopen maanden voor gezorgd dat ons complex er weer keurig uitziet.

  De kleedkamers en de douches zijn opgeknapt de clubgebouwen zijn geschilderd en alles rondom de velden is schoongemaakt.

  We mogen met z’n allen trots zijn op hoe keurig het allemaal is geworden en namens het bestuur van de “Vrienden van FCB”,  willen wij iedereen die heeft geholpen heel erg danken voor zijn of haar inzet.

  Gelukkig hebben wij als “Vrienden van FCB” ook weer een bijdrage kunnen leveren aan het verfraaien van ons complex.

  De terrastafels waren nodig aan vervanging toe en in overleg met het bestuur is besloten een bedrag beschikbaar te stellen voor de aanschaf van aan aantal nieuwe tafels. De tafels staan inmiddels keurig bij ons clubgebouw, dankzij de trouwe leden van de “Vrienden van FCB” hebben we dit kunnen realiseren.

  Wij als club binnen onze club FC Breukelen, zijn natuurlijk op zoek naar nieuwe leden zodat we meer kunnen aanbieden aan en realiseren voor FC Breukelen.

  Het lidmaatschap geeft u het recht om komend seizoen 2021-2022 alle thuiswedstrijden van ons eerste team, op vertoon van een lidmaatschapspasje, gratis bij te wonen. Lid worden van de “Vrienden van FC Breukelen” kost per jaar € 50,00 (vrijwillig meer schenken mag natuurlijk ook).

  Wil je lid worden, graag contact opnemen met 1 van onderstaande bestuursleden.

  Ook zijn wij als “Vrienden van FC Breukelen” naarstig opzoek naar leden om plaats te nemen in ons bestuur. 2 van de 4 bestuursleden hebben aangegeven op korte termijn het bestuur te willen verlaten. Deze bestuursleden zijn vanaf de oprichting van “De vrienden” deel van het bestuur geweest. Aansluiten bij het bestuur van de “Vrienden” betekent niet meer dan 2 hooguit 3 x per jaar een korte bijeenkomst. Wij zouden het heel fijn vinden als wij nieuwe mensen in ons bestuur zouden mogen verwelkomen.

  Heb je interesse, neem gerust contact op met 1 van onderstaande bestuursleden:

  Bram van Vliet 0346-262685, Bert de Wit 0346-262636, Henk van Laatum 0346-262962 of Sandor Presburg 06-53542042.

  Met vriendelijke groet,

  De Vrienden van FC Breukelen