• Drie jeugdspelers van FC Breukelen uitgenodigd voor RTO stage bij FC Utrecht

  21 mrt 2024
 • FC Utrecht ondersteunt Partnerclubs door kennis en ervaring te delen via onder andere themabijeenkomsten, webinars, deel stages bij FC Utrecht en demotrainingen. Ook FC Breukelen heeft een samenwerkingsverband met FC Utrecht.
   
  Een belangrijke pijler onder de FC Utrecht Academie is de zogeheten Partnerclub Talentontwikkeling Midden-Nederland. Dat is een samenwerkingsverband tussen regionale amateurclubs en FC Utrecht. Het project heeft als doel om talentvolle spelers op te sporen en te selecteren voor de jeugdopleiding van FC Utrecht. 
   
  De eredivisieclub uit de Domstad heeft Marnix Klazen, Kick Goossens en Oliver Boersma, alle drie uit de JO11-1 van FC Breukelen, uitgenodigd om mee te doen aan vijf Regionale Talent Opleiding-trainingen. Ze mogen 5x mee trainen op “Zoudenbalch”, het trainingscomplex van FC Utrecht om te laten zien wat zij in huis hebben. Een mooie ervaring voor de spelers van FC Breukelen.
   
  De jongens hebben momenteel 3 trainingen achter de rug, of de jongens doorgaan binnen de FC Utrecht Academie RTO zullen we naderhand vernemen. In ieder geval pakt niemand deze leuke trainingsdagen meer af van de jongens! 
  Namens FC Breukelen wensen wij jullie heel veel plezier. 
   
  Met vriendelijke groet,
  De Jeugdcommissie