• Enthousiaste JO10-teams maken het keeper Jesse Schreurs heel zwaar!

  1 nov 2019
 • Afgelopen zaterdag speelde ons eerste thuis tegen koploper Huizen en dat betekende een duel tussen de nummer 1 (Huizen) en onze plaatselijke trots FC Breukelen 1 die de 3e plek op de ranglijst innam. Alle ingredienten voor een mooie pot en die werd extra leuk door de massale steun en aanwezigheid van de JO10-teams en veel van hun ouders.

  He begon al goed. Maar liefst 21 jongens en een meisje liepen met beide teams het veld op. Het kan dan ook geen toeval zijn dat het een zonovergoten dag was, met zoveel blije gezichten van onze pupillen en alle ouders langs de lijn moest het wel een fantastische middag worden.

  Na een spannende eerste helft ging FC Breukelen met een 1:0 voorsprong tegen Huizen de rust in. Terwijl de senioren van het veld liepen kwamen de de talenten van de JO10 met vele ouders en broertjes en zusjes het veld op om keeper Jesse onder vuur te nemen. Hoi Jurgen,

  Alle drie de teams hebben flink wat penalties genomen en daarom even op volgorde de successen per team.

  JO10-1

   

  Joey van Baggem 2x raak

  Julian van Donop 2x raak

   Taha Alhalabiah is wel een talent in de JO10-1 die aan het twijfelen was zal ik met links of met rechts de penalty nemen. Blijkbaar zou hij dat prima met allebei de benen kunnen doen. De eerste was met links en deze miste hij en de tweede was met rechts welke wel raak was. 

   

  JO10-2

  Bart van Driel 2x raak

  Wik Hofkes 2x raak

   Sam Bakker die ook de keeperstraining volgt bij Sam Rockx schoot zijn de tweede penalty er schitterend in. Links boven in de kruising (van Sam zijn kant gezien). Zie foto van Sam in keepershirt.

   

  JO10-3

  Toby Satumalaij 2x raak

   Jenai Ririassa nam het als enige dame op tegen de keeper van FC Breukelen, helaas beide niet raak. 

  Niels Vankan na twee jaar afwezig te zijn geweest wegens gezondheidproblemen deze dag zijn comeback met eerst een oefenwedstrijd tegen de JO10-2 en daarna mee oplopen met het eerste elftal en een penalty nemen. Super dat jij er ook weer bij bent Niels.

   

  Het was een prachtige serie met geweldige ondersteuning van het publiek. Ook ons eerste heeft baat gehad bij de vele support. Nadat Huizen kort na rust 2 keer wist te scoren, wist Daniel Kops 10 minuten voor tijd ondersteund door het vele publiek de gelijkmaker te scoren. Daardoor blijft Breukelen meedraaien om de bovenste posities, met dank aan de vele support van onze pupillen en hun familie.