• Eser Ozkilit schiet sterk FC Breukelen langs CSW

  FC Breukelen heeft door een overtuigende 4-0 overwinning op directe concurrent CSW drie broodnodige punten gepakt. De grote man, Eser Ozkilit nam alle vier de treffers voor zijn rekening. 

  Lekkere temperatuur en een goed gevuld sportpark op deze zaterdagmiddag half drie. Winnen was het enige wat telt voor de ploeg van Frans Schuitemaker. Na drie nederlagen op rij, kan het zich geen nederlaag meer permiteren in de strijd om handhaving. Directe concurrent CSW kwam op een goed moment op bezoek in Breukelen om af te rekenen met de slechte reeks. 

  FC Breukelen speelde sterk combinatievoetbal en was duidelijk de dominante partij. Een doelpuntloze eerste helft, met wel hier en daar kansen. In de tweede helft komt FC Breukelen duidelijk los. Raoul Sam-Sin lost een hard schot waarna de bal op de hand belandt van de CSW verdediger, waarna de scheidsrechter de bal op de stip legt. Eser Ozkilit houdt zijn hoofd koel, en schiet de bevrijdende 1-0 in. Direct het kantelpunt in de wedstrijd en kwam Eser Ozkilit in een fantastische flow. De 2-0 schiet hij geweldig binnen uit een vrije trap waarna hij ook nog de 3-0 en 4-0 mag maken met twee geplaatste schoten. Vier treffers, wat is Eser belangrijk en productief dit seizoen. 

  Complimenten voor het hele team, die een zeer behoorlijk voor de dag kwam. Deze driepunter moet lucht geven in de degradatiestrijd en vergroot het puntenaantal met de nummer 10 en 11 naar vijf punten en met de nummer 12 en 13 naar zes punten. De bovenste concurrenten verliezen op csv BOL na allemaal punten waardoor FC Breukelen slechts drie punten van de nummer vijf staat. FC Breukelen speelt de resterende vijf wedstrijden tegen vier concurrenten. Het worden spannende weken.

  Scoreverloop:
  Rust 0-0
  1-0 Eser Ozkilit
  2-0 Eser Ozkilit
  3-0 Eser Ozkilit
  4-0 Eser Ozkilit

  Overige uitslagen 1e klasse A:
  AFC 4-1 sv Argon
  sv ARC 2-1 FC Aalsmeer
  sv Huizen 2-2 WV-HEDW
  Zwaluwen '30 3-1 Roda '46
  csv BOL 4-0 Victoria
  DHSC 2-2 HSV de Zuidvogels