• Eser Özkilit schiet vier keer raak tegen sv Argon

  FC Breukelen heeft in de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe jaar geweldig geopend. FC Breukelen won dik verdiend met 4-0 van sv Argon dankzij vier goals van Eser Özkilit.

  De eerste helft startte FC Breukelen sterk. Het goede spel wat al werd getoond tijdens het trainingskamp in Maastricht werd voortgezet op het eigen Sportpark. De 1-0 was op aangeven van Mark Rutgers die Eser Özkilit zich vrij zag spelen op links daarna de bal diagonaal in schoot. De 2-0 kwam uit een voorzet van Jantijn Augustin, die direct werd afgerond door Özkilit.

  Na ruim een half uur spelen kwam sv Argon met tien man te staan wegens natrappen. Na rust kwam FC Breukelen wederom sterk uit de kleedkamer en wist Eser Özkilit nogmaals twee keer te scoren. Conclusie is dat FC Breukelen 2019 goed begonnen is met een overwinning in Maastricht op BCVB en dan nu de 4-0 overwinning op sv Argon. 

  Argon was de nummer drie uit de competitie, die direct zakt naar plek acht door de overwinning van FC Breukelen. Volgende week de eerste uitwedstrijd van het seizoen. WV-HEDW is de tegenstander. Die wedstrijd is om 14:30

  Scoreverloop:
  1-0 Eser Özkilit
  2-0 Eser Özkilit
  3-0 Eser Özkilit
  4-0 Eser Özkilit

  Overige uitslagen:
  AFC 4-1 WV-HEDW
  CSV BOL 3-2 FC Aalsmeer
  CSW 1-1 Roda '46
  HCSV Zwaluwen 30 - HSV De Zuidvogels
  SV Huizen 2-1 Victoria
  ARC 1-2 DHSC