•  

   

  Nieuwe aanwinst van de selectie Ceyhun stelt zich graag aan alle leden en fans van FC Breukelen voor. Van harte welkom Ceyhun en heel veel plezier en succes aankomend seizoen bij FC Breukelen.

  Mijn naam is Ceyhun Sabaoglu, ik ben een 19 jarige voetballer die zijn hele leven lang in Utrecht heeft gewoond met een gezin van vier. Ik studeer momenteel Sport & Bewegen in Hilversum en ik houd naast voetbal ook van veel andere balsporten.

  Mijn voetbalcarrière begon bij de jeugd van Desto op 4 jarige leeftijd, vervolgens ben ik bij PVCV gaan voetballen en weer daarna bij Alphense Boys. Gedurende de ‘professionele’ periode van mijn voetbalverleden heb ik bij Vitesse en Pec Zwolle gevoetbald.

  Afgelopen seizoen ben ik teruggekeerd naar Desto om mijn verloren plezier in het voetbal terug te vinden. Ik kies aankomend seizoen voor FC Breukelen, omdat ik weer op niveau wil voetballen.

  Verder wat betreft mijzelf als voetballer, ben ik aanvallend ingesteld. Hierbij kan ik zowel op de flanken als in de as spelen.

  Ik heb ontzettend eel zin in het seizoen dat op mij wacht en ik hoop er een mooi jaar van te maken!

   

  Met vriendelijke groet,

  Ceyhun Sabaoglu