• Even voorstellen - Max de Bree

  30 mrt 2020
 • Beste Leden,

  Nog meer nieuws vanuit de selectie. Max de Bree zal ons volgend seizoen komen versterken en stelt zich heel graag aan ons voor.

  Ik ben 19jaar oud en woonachtig in Maarssen. Momenteel studeer ik aan het sport college in Utrecht, hier zit ik in mijn 3e jaar.

  Naast het voetballen Snowboard ik graag.

  Ik ben mij voetbalcarrière begonnen op mijn 5e bij OSM’75, hier heb ik alle elftallen doorlopen tot ik op mijn 17e de overstap maakte naar het eerste elftal. Ik heb een half seizoen in het 1e gespeeld om vervolgens de overstap te maken naar VV.de Meern. Hier speelde ik in het eerste seizoen in de o19-1 en dit jaar in de zondag 1. Echter trok de Meern de stekker begin dit jaar uit de zondag-afdeling. Hierdoor besloot ik naar aanleiding van eerdere interesse de overstap te maken naar FC Breukelen.

  Voor mij was deze keuze vrij eenvoudig te maken aangezien ik FC Breukelen redelijk goed ken, mijn vriendin woont er namelijk tegenover.  De club heeft mooie ambities en de gesprekken die ik had waren heel positief, evenals de groep toen ik voor het eerst mee mocht trainen, ik kreeg gelijk een warm welkom en werd goed opgevangen!

  We heten je bij deze van harte welkom Max en hopen op een succesvol en sportief seizoen 2020 - 2021.

  Met vriendelijke groet,
  Jürgen Reiprich