• Even Voorstellen - Niels Neering

  30 mrt 2020
 • Beste leden en fans,

  Onze nieuwste aanwinst in de goal Niels Neering stelt zich heel graag aan iedereen voor al al hij voor velen nog een bekende naam zijn.  

  Ik ben Niels Neering, 24 jaar oud en ik kom uit Diemen. Op dit moment volg ik een master (leadership and change management) aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

  Momenteel speel ik in het eerste van Abcoude, hiervoor heb ik kort bij TOG gespeeld omdat ik een half jaar in het buitenland ging studeren. Daarvoor speelde al een seizoen bij FC Breukelen. De twee jaar daarvoor speelde ik bij FC Abcoude. In de jeugd heb ik altijd bij SV Diemen gespeeld.

  Ik kijk er naar uit om weer aan de slag te gaan gezien de huidige situatie. Daarnaast ben ik ambitieus en maak ik deze stap om weer op een hoger niveau bezig te zijn met voetbal. Ook heb ik nog goede herinneringen aan de club, zowel aan de spelers die er toen speelde, een aantal zijn er nog, als aan de organisatie binnen de club. Gezien het niveau en de eerdere ervaring met Breukelen was de keuze niet moeilijk om te maken. Ik kijk er naar uit om mooie resultaten neer te zetten volgend seizoen.

  Van harte welkom weer bij FC Breukelen Niels. We wensen je bij deze alvast heel veel succes het aankomende seizoen.

  Met vriendelijke groet,

  J├╝rgen Reiprich