• FC Breukelen en Roda'46 delen punten

  FC Breukelen en Roda'46 delen de punten na een wedstrijd die voor beide ploegen belangrijk was om omhoog te kijken in de ranglijst. In Leusden werd het 1-1, wat een terechte uitslag is na een evenwichtige wedstrijd.

  Winst voor FC Breukelen zou betekenen dat het concurrent Roda'46 passeert op de ranglijst en daardoor twee plekken zou stijgen. Vorige week werden er cruciale punten gepakt tegen CSW in de strijd om direct te handhaven. Een wedstrijd die FC Breukelen absoluut niet mag verliezen.

  Gedurende de eerste helft is het de thuisploeg die meer balbezit heeft. Maar echte kansen blijven uit. Ook bij FC Breukelen zijn er weinig kansen. Mark Rutgers had de grootste kans in de eerste helft. Zijn kopbal ging maar net naast. In de tweede helft moet FC Breukelen meer initiatief nemen om het Roda '46 lastiger te maken. Roda'46 komt op voorsprong na een schot vanuit de tweede lijn. Werk aan de winkel voor de ploeg van Frans Schuitemaker. Het neemt meer initiatief en dat betaald zich uit in een goal. Na een goede steekpass van Rachid Maamri is het David van der Veld die de doelman in de korte hoek passeert. 

  Na de 1-1 krijgen beide teams de kans nog om de wedstrijd te winnen, maar na het laatste fluitsignaal is het een terecht gelijkspel. Roda'46 stijgt een plek op de ranglijst, FC Breukelen blijft negende. Volgend weekend treft FC Breukelen weer een concurrent. sv Huizen is om 14.30 te tegenstander. sv Huizen staat 8e met hetzelfde aantal punten. Bij FC Breukelen weten we in ieder geval wat ons te doen staat. 

  Scoreverloop:
  0-0 RUST
  1-0 Roda'46
  1-1 David van der Veld 

  Overige uitslagen:
  sv Argon 1-2 CSV B.O.L.
  WV-HEDW 1-0 HCSV Zwaluwen '30
  CSW 1-1 AFC
  HSV de Zuidvogels 1-1 sv Huizen
  FC Aalsmeer 1-4 DHSC
  Victoria 2-4 sv ARC