• Donderdag 11 juli 2019, 18.00 uur.. De dames en heren van de eerste flights staan klaar voor de afslag op hole 1 en op hole 5. De eerste ballen worden op de tee gelegd en we zijn los, de Breukelen Golfcup 2019 is begonnen. 

  Dit jaar strijden 24 deelnemers om de felbegeerde titel op de Old Course in Loenen aan de Vecht, een mooie 9-holes baan in uitstekende conditie. In 6 flights van 4 spelers gaan alle spelers door de baan. Zo rond 20.30 komen de eerste deelnemers binnen en zoals bij ieder toernooi zijn de stemmingen verschillend. Geluiden als "wat een leuke baan" tot aan "ik speel dit nooit meer" zijn te horen op het terras wat overigens heerlijk in de avondzon ligt. 

  Als iedereen is binnengekomen, maakt de wedstrijdleiding bestaande uit Jurgen en Gerard de balans op en de prijzen worden vervolgens tijdens het afsluitende dineertje tussen het voor- en het hoofdgerecht uitgereikt. 

  De longest drive is gewonnen door: Barbara van Heusden.

  De neary is gewonnen door Roland de Groot. 

  Nummer 3 overall is geworden: Kathleen Nijenhuis.

  Nummer 2 overall is geworden: Ivo Kalthoff.

  Winnaar 2019 is geworden: Frans van de Bosch.

   

  We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde tweede editie. Iedereen heeft het enorm naar z'n zin gehad, het eten was prima, er is heerlijk gespeeld en het deelnemersaantal was flink gegroeid ten opzichte van vorig jaar. Dat betekent dat we ook weer meer hebben opgehaald aan gelden die besteed kunnen worden aan materialen voor de jeugd. Volgend jaar gaan we op voor editite nummer 3 en hopen we een nog groter deelnemersveld te trekken, hoe meer zielen hoe meer vreeugd. Namens de club danken we alle deelnemers en zeggen we heel graag tot volgend jaar!

   

  Hartelijke groet, 

  Jurgen Reiprich en Gerard van ENgelenburg