• FC Breukelen JO14-1 derde op internationaal toernooi

  Terwijl er slechts een handjevol teams moesten voetballen, was er een week vrij voor bijna alle senioren en jeugdteams van FC Breukelen. Temperaturen die op sommige plekken boven de 25 graden uitkwamen.

  FC Breukelen onder 14 verbleef in het Brabantse Winterle voor een interationaal toernooi. Op de Easter Open, kwam FC Breukelen uit tegen PS Karlsruhe (Duitsland), Stenløse BK (Denemarken) en Pro Academy FC (Engeland). 

  Een knappe prestatie van deze talenten. Zij werden derde! 

  Het was een vroege zaterdagochtend voor de spelers en aanwezige stafleden. Om 9.25 al stonden ze klaar voor de eerste wedstrijd. Met 0-1 werd er gewonnen van PS Karlsruhe, en dat was het begin van iets moois. Tegen Stenløse BK werd er 0-0 gespeeld en van Pro Academy FC werd er 5-0 gewonnen!

  Een heuze top prestatie in de poule, wat een mooie zondag, de tweede dag van het toernooi belooft te worden. 

  De eerste wedstrijd op zondag werd met 0-1 van Blauw-Geel '38 gewonnen, waarna FC Breukelen tegen de Engelse profclub Nottingham Forest mag spelen. Het eerste elftal speelt op het een na hoogste Engelse profniveau, dus een fantastische tegenstander. Zij waren een maatje te groot. 1-2 werd er verloren. 

  In de winnaarspoule werd er tot slot gespeeld tegen sv Laren! Deze werd met 1-3 gewonnen, en dat betekent dat FC Breukelen onder 14 derde in de winnaarspoule is geworden. 

  Knappe prestatie van deze mannen!