• FC Breukelen met gelijkspel de winterstop in

FC Breukelen heeft in de laatste wedstrijd voor de winterstop gelijk gespeeld tegen CSW in Wilnis. Het eindigde in een 1-1 waar na afloop van de wedstrijd duidelijke conclusies getrokken worden: er zijn twee punten verloren.

Belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Er kwamen twee teams voor de dag die zich geen puntverlies konden permitteren om het gat met de concurrentie nog groter te laten worden.

FC Breukelen komt op achterstand in Wilnis. Een overtreding van Jantijn Augustin wordt bestraft en de bal waarna de bal op de stip gelegd wordt. Die penalty wordt benut waardoor CSW op 1-0 voorsprong komt. Onnodig. FC Breukelen is de sterkere partij en zal de koppen omhoog moeten houden.

In de tweede helft valt Eser Ozkilit in. Deze haalt van een meter of 25 fraai uit waardoor de 1-1 gemaakt wordt. Fantastische goal van de invaller.

FC Breukelen domineert en is sterker dan CSW. Honderd procent kansen worden niet afgemaakt. Mike Versloot en David van der Veld weten beiden het net niet te vinden. Enorm zonde...
    Ook mist FC Breukelen nog een strafschop. Mike Versloot had kunnen doen wat hij vaker is geweest dit seizoen: belangrijk zijn.

Als er gekeken wordt naar de start van de competite is hoofdtrainer Schuitemaker tevreden met het resultaat tot nu toe. Met vijf en negen punten verschil met de respectievelijke een-na-laatste en hekkensluiter uit de competitie en maar vijf punten achter op de nummer twee van de ranglijst.

Er valt nog genoeg te halen na de break maar ook zeker te verliezen. Zaterdag 19 januari wordt de competitie hervat. SV Argon uit Mijdrecht komt op bezoek in Breukelen. Deze wedstrijd begint om 14:30. De eerste speelronde na de winterstop is nog een speelronde die hoort bij de eerste helft van de competitie. Vier weken rusten en voorbereiden op het tweede blok.