• FC Breukelen pakt volle buit bij WV-HEDW

  In speelronde 17 heeft FC Breukelen met dikke cijfers drie punten weten te pakken tegen WV-HEDW uit Amsterdam. Een goeie, maar iets geflateerde 1-4 zege zorgt ervoor dat FC Breukelen naar plek 6 in ranglijst stijgt.

  Begin dit kalenderjaar werd de wedstrijd WV-HEDW door sneeuwval afgelast, dus werd er dit weekend ingehaald. Goede temperatuur en veel vertrouwen bij FC Breukelen moeten zorgen voor ideale wedstrijdomstandigheden en dus ook de volle buit.

  Een flitsende start voor FC Breukelen. Na twee minuten is het al 0-1. David van der Veld stuurt Mike Versloot de diepte in, die sneller is dan de Amsterdamse defensie en 0-1 maakt. WV-HEDW kwam goed voor de dag. De nummer een na laatst speelt goed positiespel en maakt het FC Breukelen in fases zeer lastig. WV-HEDW komt dan ook verdiend naast FC Breukelen. Een voorzet van de rechterflank wordt binnengekopt. Nick Turksma kansloos en dus 1-1. Vijf minuten voor de pauze zorgt Mike Versloot voor het goede gevoel in de rust. Na goed voorbereidend werk van Eser Ozkilit maakt Mike Versloot uit de draai de 1-2. WV-HEDW was vlak voor rust nog gevaarlijk met een grote kans, maar de lat houdt FC Breukelen op voorsprong. 

  Na de rust creĆ«ren beide teams geen grootste kansen en is het pas minuut 75 als er weer actie is. De ingevallen Sven Kolle stuurt Mike Versloot in de diepte en die maakt zijn derde van de middag. Top middag voor de clubtopscorer. Vlak voor tijd maakt Rachid Maamri het feest compleet. Uit een directe vrije trap schiet hij snoeihard raak. 

  Iets geflateerd, maar een heerlijke overwinning voor FC Breukelen, die ook in het doelsaldo weer wat positiever eruit laat zien. 

  Volgende week is er geen competitievoetbal. Zaterdag 9 maart is de volgende wedstrijd. Wederom een uitwedstrijd. Uit tegen de nummer 12, FC Aalsmeer moet FC Breukelen de ongeslagen status in 2019 vast zien te houden. Aanvang 14:30.

  Overige uitslagen:
  DHSC 2-1 sv Huizen
  Victoria 0-1 AFC
  FC Aalsmeer 0-4 Zwaluwen '30
  HSV De Zuidvogels 3-0 CSW
  sv ARC 3-1 CSV BOL
  sv Argon 0-4 Roda '46