• FC Breukelen verliest van directe concurrent Huizen

  FC Breukelen is er niet in geslaagd om directe concurrent sv Huizen te passeren op de ranglijst. Door deze nederlaag loopt sv Huizen uit. Doordat de overige concurrenten die FC Breukelen in de nek zitten ook niet weten te winnen blijft FC Breukelen op de veilige negende plek.

  Een goede start van FC Breukelen, die het moet doen zonder de man in vorm, Eser Ozkilit. In de eerste vijf minuten is het Mike Versloot die al twee kansen krijgt, maar . beide niet weet af te maken. Na een half uur spelen is het raak! Een verdiende voorsprong voor FC Breukelen. Rachid Maamri schiet de bal hoog in de korte hoek raak. 0-1. 

  Vlak voor rust krijgt FC Breukelen een flinke dreun. Met nog een halve minuut op de klok komt sv Huizen op gelijke hoogte. Een dieptepass achter de Breukelen defensie die deze goal vlak voor de rust absoluut niet mag laten gebeuren.

  In de tweede helft gebeurt er nog vrij weinig als Huizen aanvaller van Waveren van links binnendoor komt en van een meter of 20 vrij mag uithalen. Huizen komt hierdoor op een 2-1 voorsprong.

  De laatste vijftien minuten worden alles of niets voor FC Breukelen. Alles geven voor minimaal een punt. FC Breukelen heeft veel kansen gekregen door middel van hoekschoppen maar het is onvoldoende vandaag voor een punt. Veel inzet en passie in het spel van FC Breukelen, maar geen punten. Hier zat absoluut meer in.


  Overige uitslagen:
  AFC 3-1 Roda '46
  sv ARC 2-1 HSV de Zuidvogels
  Zwaluwen '30 1-4 sv Argon
  DHSC 8-2 Victoria
  FC Aalsmeer 2-2 WV-HEDW
  csv B.O.L 2-1 CSW

  FC Breukelen speelt aankomende donderdagavond een oefenwedstrijd. VV De Meern is de tegenstander op de Broekdijk. Aanvang van deze wedstrijd is 20:15. In verband met Koningsdag is er volgend weekend geen competitievoetbal.