• FC Breukelen versterkt zich met Ozcelik en Blokland

  Nieuws vanuit de selectie
  Wij bevestigen de komst van twee nieuwe spelers voor het nieuwe seizoen 2019/2020. Steve Blokland en Okan Ozcelik zullen de nieuwe versterkingen zijn.


  Mogen wij ons even voorstellen?

  Ik ben Steve Blokland, 25 jaar oud en woonachtig in Leidsche Rijn. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn studie Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht.

  Dit seizoen speel ik bij SCH’44 in de rol als controlerende middenvelder. Hiervoor speelde ik bij De Meern waarmee ik kampioen werd in de 1ste klasse en via de hoofdklasse naar de derde divisie promoveerde.

  In iedere wedstrijd geef ik 100% inzet en het liefst zorg ik voor een voetballende oplossing. Ik heb er veel zin in om het aankomend seizoen mij in te zetten voor FC Breukelen!

  Ik ben Okan Ozcelik, nog 26 jaar oud, woonachtig in Hilversum en trotse vader van drie kinderen!

  Na 8 jaren jeugdopleiding bij FC Utrecht ben ik via Elinkwijk en FC Chabbab vertrokken naar de Superlig in Turkije, namelijk Antalyaspor. Helaas bleef het bij een inzet tegen Galatasaray ben ik teruggekeerd naar Elinkwijk en speelde hiernaa bij USV Hercules en als prof voor RKC. Een tweede mislukte avontuur in Turkije liet mij bezinnen om toekomstig alleen op amateurbasis te voetballen, weer bij Elinkwijk, een warme club waar zij mij altijd hebben geholpen.

  Nu is mijn volgende hoofdstuk FC Breukelen. Ik heb mooie dingen gehoord over de club en ik kan niet wachten om volgend seizoen iets moois neer te zetten met de selectie en hoofdtrainer Frans Schuitemaker. Ik wil de club voor deze kans bedanken en zie jullie komend seizoen!

   
  Namens de TC en FC Breukelen heten wij beide spelers van harte welkom en wensen een plezierige en succesvolle tijd bij onze club.

  Met het aantrekken van deze twee bekende spelers zijn wij voor komen seizoen, op een extra doelman na compleet voor het seizoen 2019/2020.