• FC Breukelen verwacht morgen een zware wedstrijd tegen FC De Bilt

31 jan 2020
  • Morgen wacht in in De Bilt een zware opgave voor ons eerste elftal. De moeilijkste wedstrijden speel je namelijk na een prachtige overwinning. En dat had ons eerste vorige week. Na een kwartier thuis met 0-2 achter staan tegen de koploper en om eerlijk te zijn zonder kansen de rust in gaan. Maar na de rust draaide het spel volledig en binnen 20 minuten stonden we (jazeker, als je voorstaat hebben we het natuurlijk over we...) met 3-2 voor en onze mannen wisten dit met hard werken en gedisciplineerd spelen vol te houden. Een verrassende en fantastische overwinning tegen WV HEDW.

Morgen komt het er nu op aan. Lukt het ons vlaggenschip om met dezelfde concentratie en energie te spelen tegen De Bilt. De Bilt staat immers niet aan kop, maar op de 13e plek. Het is dan ook oppassen geblazen dat het onderschattingsspook niet meegenomen wordt in de bus. Het zou geweldig zijn als wij morgen een goed vervolg geven en met 3 punten uit De Bilt terugkeren naar Breukelen!

Mark Rutgers en David van der Veld keren gelukkt terug van hun blessures dus zij zitten weer bij de selectie. Helaas ontbreekt de doelpuntmaker van vorig week Job van Geffen vanwege een knieblessure.

Onze selectie voor morgen ziet er als volgt uit:

Nick Turksma, Jesse Schreurs, Janthijn Augustin, Nick van Nieuwkerk, , Nick van Tricht, Mark Rutgers, Falco van Doorn, Nino Scheenhart, Giorgio Moolenbeek, Rachid Maamri, Steve Blokland, Eser Ozkilit, Daniel Kops, Mike Versloot en David van der Veld

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Arie Kuup

De aftrap is om 14.00 uur. Natuurlijk hopen onze jongens op veel steun van onze fans. Dus als je kunt, reis af naar De Bilt, het is nog geen half uur rijden en steun onze mannen op weg naar de volgende overwinning. Aangezien koploper WV HEDW en nummer 2 Scherpenzeel morgen tegen elkaar spelen, lopen we met een overwinning weer in ieder geval op 1 van de deze ploegen in.