• FC Breukelen wint van hekkensluiter Victoria

  FC Breukelen heeft afgelopen zaterdag gedaan wat het moest doen: winnen. Een wedstrijd waarin er hard gewerkt moest worden werd uiteindelijk gewonnen door FC Breukelen met 2-1.

  De opdracht was duidelijk voor het zaterdag 1. Er stond een wedstrijd op het programma tegen een team waar je geen puntverlies mag tegen leiden. Bij Victoria werd het een spectaculaire 3-4 voor FC Breukelen, dus de verwachtingen waren hoog voor de toeschouwers op deze ijskoude zaterdagmiddag.

  De eerste helft creërde FC Breukelen kans naar kans maar benutte deze niet. Zeer zonde, waardoor er gerust werd met een 0-0 stand. In de tweede helft krijgt Victoria een vrije trap die door Falko van Doorn van richting wordt veranderd en achter Nick Turksma vliegt. 0-1 voor de bezoekers. 

  FC Breukelen reageert en veranderd het systeem en past wissels toe, wat direct voor de gelijkmaker zorgt. Falko van Doorn, die eerder betrokken was bij de 0-1 scoort in de rebound de 1-1. Dik verdiend voor de ploeg van Frans Schuitemaker. FC Breukelen gaat direct nóg meer aanvallen en wordt een aantal keren zeer gevaarlijk. Uiteindelijk is het Mike Versloot die weg gestuurd wordt en een strakke bal voor het doel geeft die Eser Ozkilit afmaakt, 2-1. Wederom een mooie driepunter voor FC Breukelen. FC Breukelen gaat volgende week op bezoek bij DHSC, een van de titelkandidaten en kan bij goed resultaat zich serieus gaan bemoeien met de top drie.

  Scoreverloop:
  0-0 RUST
  0-1 Falko van Doorn (e.d)
  1-1 Falko van Doorn
  2-1 Eser Ozkilit

  Overige uitslagen:
  Roda '46 0-1 HSV de Zuidvogels
  AFC 1-0 FC Aalsmeer
  CSW 1-0 sv Argon
  sv Huizen 0-0 ARC
  CSV BOL - WV HEDW | AFGELAST
  Zwaluwen '30 - DHSC | AFGELAST