• FIFA23 toernooi op de PS5 voor onze jeugdleden

  12 apr 2023
 • Beste jeugdleden,

  Op vrijdagavond 26 mei 2023 organiseert FC Breukelen in samenwerking met Mars Game Event een FIFA toernooi in de kantine van FC Breukelen.  Met dit toernooi wordt er gestreden om de titel ‘E-sporter van FC Breukelen’.

  Het toernooi is voor al (en alleen) onze FC Breukelen-jeugdleden.

  Afhankelijk van de inschrijvingen zal het toernooi of in solo’s worden gespeeld of 2vs2 met een maximum van 80 spelers. Het leuke van een FIFA toernooi is: iedereen kan van elkaar winnen! En over een FIFA toernooi zal nog lang worden nagepraat. Geef je nu op, en zorg dat jij één van de 80 deelnemers bent.

  Aanvang                           18:30 uur

  Start toernooi                   19:00 uur

  In totaal zal het hele toernooi ongeveer 4 uur duren bij 80 deelnemers. Het toernooi is voor alle jeugdleden, maar let wel op het late tijdstip voor de allerjongste. Het duurt tot ongeveer maximaal 23.00 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers en wanneer je in de finale staat).

  Er wordt gespeeld met clubs of landen en de wedstrijden worden gespeeld op PS5. Nadat alle deelnemers zich hebben aangemeld bij de tafel van Mars Game Events gaat de loting beginnen. Het toernooi zal beginnen met een poulefase. Afhankelijk van het aantal deelnemers speelt iedereen 3 of 4 wedstrijden in de poulefase.

  Vervolgens gaan de nummer 1 en 2 van iedere poule door naar de knock-out fase. Daarna is het net als in de Champions League, en blijven 2 deelnemers over voor de finale. Er zal ook een troostfinale tussen de nummer 3 en 4 plaatsvinden.

  Uiteindelijk zal er één winnaar zijn en die mag zich kronen tot FC Breukelen E-Sporter.

  Hieronder vind je een inschrijfformulier om mee te doen:

  https://forms.office.com/r/FFYwVxihXQ

  Tijdens het toernooi kan er drinken gekocht worden (geen alcohol), maar er mag niet in de buurt van de PS5’s gedronken worden.

  Hopelijk zien we jullie op 26 mei!

  Pak je controller er maar bij en succes met trainen!

  Jeugdcommissie FC Breukelen