• Afgelopen zaterdag mochten de jongens van de JO13-1 en JO13-2 tegen elkaar in de finale strijden om de fel begeerde penaltybokaal 2018-2019. Tijdens de rust van de bekerwedstrijd van ons eerste tegen de buren van SV Nita gingen beide teams de strijd aan met selectiekeeper Jesse Schreurs. Onder leiding van Jurgen Reiprich mochten beide teams om en om een penalty nemen op Jesse en het werd een spannende strijd. 

  De mooiste penalty's (strak in de kruising, keeper de verkeerde kant op) werden afgewisseld met jammerlijke missers (over, naast, paal en vooral een uitstekend keepende Jesse). 


  Uiteindelijk was het de JO13-1 die aan het langste eind trok en zich een jaar lang de trotse eigenaar van de grote wisselbokaal mogen noemen. En natuurlijk kregen alle jongens van de JO13-2 een prachtige medaille voor de mooie 2e plaats en de jongens van de JO13-1 een beker die ze mee naar huis mogen nemen en houden. 


  Dit jaar zal de penaltybokaal 2019-2020 starten dus houd daarvoor de site goed in de gaten!

  Om de dag compleet te maken wist het eerste ook nog eens met 5-2 te winnen van Nita en staan ze al met 1 been in de volgende bekerronde. Een heel mooi einde van de dag. 

   

  Met sportieve groet.