• Frans Schuitemaker ook volgend seizoen hoofdtrainer!

  28 jan 2020
 • De technische commissie en Frans Schuitemaker zijn vorige week na een kort overleg er heel snel uitgekomen. Beide partijen hadden de intentie om de succesvolle samenwerking ook in het komende seizoen voort te zetten en dat werd al snel duidelijk. Wel is afgesproken dat dit het laatste jaar zal worden in de samenwerking met Frans bij onze club!

  Nadat de afgelopen twee jaren er vooral werd gestreden tegen degradatie, verloopt dit seizoen tot nu toe sportief gezien heel anders. Ons eerste elftal heeft de eerste seizoenshelft onder leiding van Frans met assistent Tom Kalkhuis, teamleider Andre van Dijk en fysio Swan Tan afgesloten met een prima 5de plek en dat smaakt naar meer!

  Het is mooi om te zien dat onze jonge talenten steeds meer een kans krijgen in ons eerste. Dat gaat gepaard met doelgerichte versterkingen waardoor de resultaten er steeds beter uit gaan zien. Er is vanuit de technische commissie dan ook veel vertrouwen in het werk van Frans Schuitemaker en zijn technische staf.

  Dat bleek afgelopen zaterdag bij de hervatting van het seizoen maar eens temeer. Een onverwachte, en op basis van de 2e helft zeker niet onverdiende, overwinning tegen koploper WV-HDEW deed de harten van de FC Breukelen-fans flink sneller kloppen. We hopen dan ook op nog veel meer mooie momenten in dit seizoen voor Frans en zijn team. En wie weet wat volgend seizoen ons gaat brengen...

  Wij wensen Frans, de technische staf en de spelersgroep heel veel succes in de tweede seizoenshelft.

  J├╝rgen Reiprich

  Stichting Topvoetbal FC Breukelen